ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ON LINE

Τα στοχαστικά τραγούδια της Μελίνας αφορμή για τα κείμενα μας

Τέσσερις προκλήσεις για τον ποιητικό και τον πεζό λόγο σε όποιο είδος γραφής αγαπάμε. Αφορμές 4 τραγούδια της Μελίνας για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά ή έμμετρα, είτε για εξομολογητικά κείμενα ή ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής όπου θα αγγίξουμε τεχνικές αφήγησης  δίνοντας το προβάδισμα στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως μπορεί να αποτυπωθεί σε μαι λευκή σελίδα.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Εισαγωγική συνάντηση: Τετάρτη 15/06, 19:30

Πρόγραμμα: κάθε Τετάρτη, 19:30 – 22:00

Διάρκεια: 4 διαδικτυακές συναντήσεις (15 & 29/6 – 6 & 13/7)

Κόστος: 160€+ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου, τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Στοχαστικής Γραφής με τη Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Καλοκαίρι του 2022.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στη Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Παραμυθοτράγουδο και στον έμμετρο ή ελεύθερο στίχο παίρνοντας αφορμή και θεματολογία από 4 αγαπημένα τραγουδια της Μελίνας.

Η αναλυτική μέθοδος στην προσέγγιση των γραπτών που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες έχει απασχολήσει δημιουργικά στο παρελθόν και τους δύο συντονιστές που συχνά δίνουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Από την παρέα αυτή στοχεύουμε να προκύψουν κείμενα που θα δουν το φως της δημοσιότητας αν το επίπεδό τους είναι υψηλό σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΦΙΛΝΤΙΣΙ.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ