ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ON LINE

Για τον ελεύθερο και τον έμμετρο ποιητικό γραπτό Λόγο

Τέσσερις αφορμές για τον ποιητικό λόγο. Παρέα μας διάφορα ποιητικά αποσπάσματα και αποφθέγματα όπως και σελίδες από το ημερολόγιο του Κριστιάν Μπομπέν “Αυτοπροσωπογραφία στο Καλοριφέρ” σε μετάφραση της Μελίνας (Εκδόσεις Αρμός), και όχι μόνο, για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά ή έμμετρα, είτε για εξομολογητικά κείμενα. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής με Ψυχοδυναμική μέθοδο. Θα αγγίξουμε τεχνικές αφήγησης  δίνοντας το προβάδισμα στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως εκφράζονται στο χαρτί.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας: Τετάρτη 1/06, 19:30

Πρόγραμμα: κάθε Τετάρτη, 19:30 – 22:00

Διάρκεια: 4 διαδικτυακές συναντήσεις

Κόστος: 160€+ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στην εκπνοή της χειμερινής περιόδου, τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Στοχαστικής Γραφής με τη Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Καλοκαίρι του 2022.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στη Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Παραμυθοτράγουδο και στον έμμετρο ή ελεύθερο στίχο παίρνοντας αφορμή από αποφθέγματα, φιλοσοφικές φράσεις ή κείμενα που έχει μεταφράσει η Μελίνα Τανάγρη.

Η αναλυτική μέθοδος στην προσέγγιση των γραπτών που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες έχει απασχολήσει δημιουργικά στο παρελθόν και τους δύο συντονιστές που συχνά δίνουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ