ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Για τον ελεύθερο Βιωματικό Λόγο

Τέσσερα Τραγούδια της Μελίνας αφορμή για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά κείμενα με ελεύθερο στίχο , είτε έμμετρα, αλλά και πεζά ή εξομολογητικά κείμενα κι ακόμη γιατί όχι παραμύθια ή ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής με Ψυχοδυναμική μέθοδο που πέρα από τεχνικά κλειδιά εστιάζει στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως εκφράζονται στο χαρτί.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Έναρξή: Αναμένεται 

Αξία Σεμιναρίου: Αναμένεται 

Ανακοίνωση: Προγραμματίζεται νέος Κύκλος με 4 τραγούδια άλλων δημιουργών που η Μελίνα και ο Θράσος θα διαλέξουν για να ξεκινήσουμε μαζί τους και την Εαρινή Περίοδο του 2021, κατά προτίμηση Κυριακές βραδάκι διαδικτυακά από τον Απρίλιο 2021.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Πρώτο τραγούδι – Πρώτο μάθημα: ΟΛΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΛΥΚΑ, με έμφαση στον στίχο «Με φτάνουν τα μικρά σου νέα, με πολιορκούν από παντού…» : όλοι είχαμε μια ιστορία αγάπης που θυμόμαστε, αλλά δεν έχουμε ξανά μιλήσει γι’ αυτήν από την ώρα που τελείωσε. Μήπως ήρθε η ώρα;

Δεύτερο Τραγούδι – Δεύτερο Μάθημα: ΑΣΕ ΜΕ ΕΔΩ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΕΝΩ … Έξω απ’ του κόσμου τα δεσμά να σ’ αγαπώ , να σε πηγαίνω, μπάνιο στ’ αθάνατα νερά : Ποια είναι τα δικά μας «αθάνατα νερά» για τον καθένα  μας… εκείνη η κρυμμένη σημασία του πιο πολύτιμου και πιο ακριβού σημείου συνάντησης με τον εαυτό μας και τον Άλλον.

Τρίτο Τραγούδι – Τρίτο Μάθημα: ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ… που μου έδωσε όμως χάρη και μ’ άφησε να ζήσω: Ας μιλήσουμε για αυτήν την χάρη που μας έγινε και γυρίσαμε την ζωή μας κάποτε από μιαν κατάσταση δύσκολη σε μιαν άλλη… Όλοι έχουμε περάσει μια καμπή και μπορούμε να αφηγηθούμε πολλές ιστορίες με μιαν ανάλογη αφορμή.

Τέταρτο Τραγούδι – Τέταρτο Μάθημα: ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ… ας αναζητήσει ο καθένας από εμάς την δική του παροιμία που του ταιριάζει πιο πολύ κι ας αναπτύξει ένα κείμενο ή ένα τραγούδι με κέντρο βάρους το μήνυμα της.

Από Δευτέρα 6 Ιουλίου έως και Δευτέρα 27 Ιουλίου  τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με την Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά τον Αύγουστο του 2020.

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ