ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Για τον ελεύθερο Βιωματικό Λόγο

Τέσσερις αφορμές για βιωματικό γραπτό λόγο από τα αποφθέγματα και το ημερολόγιο του Κριστιάν Μπομπέν “Αυτοπροσωπογραφία στο Καλοριφέρ” σε μετάφραση της Μελίνας (Εκδόσεις Αρμός) για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά ή έμμετρα, είτε πεζά ή εξομολογητικά κείμενα κι ακόμη γιατί όχι παραμύθια ή ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής με Ψυχοδυναμική μέθοδο που πέρα από τεχνικά κλειδιά εστιάζει στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως εκφράζονται στο χαρτί.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Έναρξη: 8 Ιουνίου 2021 – SOLD OUT! Νέο τμήμα αναμένεται από Σεπτέμβριο 2021

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη 21:00 – 23:30

Αξία Σεμιναρίου: 160€ + ΦΠΑ 

Στο ξεκίνημα της θερινής περιόδου, όπως κάθε χρόνο, τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Στοχαστικής – Ψυχοδυναμικής Γραφής με τη Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Καλοκαίρι του 2021.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στη Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Παραμύθι ή το Παραμυθοτράγουδο και στην Αυτόματη Γραφή παίρνοντας αφορμή από αποφθέγματα, φιλοσοφικές φράσεις ή κείμενα που έχει μεταφράσει η Μελίνα Τανάγρη.

Η μέθοδος που θα εφαρμοστεί προσιδιάζει και στη συνειρμική γραφή και οι δύο συντονιστές δίνουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ