ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ON LINE

Για τον ελεύθερο γραπτό Λόγο

Τέσσερις αφορμές για βιωματικό γραπτό λόγο. Παρέα μας τα αποφθέγματα και το ημερολόγιο του Κριστιάν Μπομπέν “Αυτοπροσωπογραφία στο Καλοριφέρ” σε μετάφραση της Μελίνας (Εκδόσεις Αρμός), και όχι μόνο, για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά ή έμμετρα, είτε πεζά ή εξομολογητικά κείμενα κι ακόμη γιατί όχι παραμύθια ή ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής με Ψυχοδυναμική μέθοδο. Θα αγγίξουμε κώδικες μυθοπλασίας και τεχνικές αφήγησης  χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα δίνουμε το προβάδισμα στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως εκφράζονται στο χαρτί.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Έναρξη: 23 Σεπτεμβρίου 2021

Διάρκεια: 4 διαδικτυακές συναντήσεις

Πρόγραμμα: Κάθε Πέμπτη 21:00 – 23:30

Αξία Σεμιναρίου: 160€ + ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στην εκπνοή της θερινής περιόδου, τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Στοχαστικής Γραφής και Μυθοπλασίας με τη Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Φθινόπωρο του 2021.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στη Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Παραμύθι ή το Παραμυθοτράγουδο και στο Διήγημα παίρνοντας αφορμή από αποφθέγματα, φιλοσοφικές φράσεις ή κείμενα που έχει μεταφράσει η Μελίνα Τανάγρη.

Η αναλυτική μέθοδος στην προσέγγιση των γραπτών που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες έχει απασχολήσει δημιουργικά στο παρελθόν και τους δύο συντονιστές που συχνά δίνουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Εγγραφές από 7 Ιουλίου 2021 – Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998

Ενημερωθείτε για το θέμα της άσκησης εκκίνησης στο 6937100641
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ