Η Μελίνα Τανάγρη στο Μικρό Πολυτεχνείο

seminario-dimiourgikis-grafis-melina-tanagri

ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ON LINE

Έξι προκλήσεις για τον ποιητικό και τον πεζό λόγο σε όποιο είδος γραφής αγαπάμε. Αφορμές 6 Αποφθέγματα κατ’ επιλογήν της Μελίνας από στοχαστές, ποιητές και συγγραφείς του κόσμου για να γράψουμε τις δικές μας ποιητικές, στοχαστικές, εξομολογητικές ή επινοημένες ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής για τη μικρή φόρμα (μπονζάι) με έμφαση στον αφηγητή (Story Teller) που ο καθένας μας κρύβει μέσα του.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Ανοιχτό μάθημα: 31/10/2023

Έναρξη: 14/11/2023

Πρόγραμμα: κάθε δεύτερη Τρίτη, 20:00 – 22:30

Διάρκεια: 6 διαδικτυακές συναντήσεις

Κόστος: 240€ + ΦΠΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Στην καρδιά της φθινοπωρινής περιόδου, 6 μαθήματα Δημιουργικής Στοχαστικής Γραφής με τη Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Φθινόπωρο του 2023.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στη Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Διήγημα, στο Παραμυθοτράγουδο και στον έμμετρο ή ελεύθερο στίχο παίρνοντας αφορμή και θεματολογία από 6 κείμενα κατ’ επιλογήν της Μελίνας.

Η αναλυτική μέθοδος στην προσέγγιση των γραπτών που θα προκύψουν από τους συμμετέχοντες έχει απασχολήσει δημιουργικά στο παρελθόν και τους δύο συντονιστές που συχνά δίνουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Από την παρέα αυτή στοχεύουμε να προκύψουν κείμενα που θα δουν το φως της δημοσιότητας αν το επίπεδό τους είναι υψηλό σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΤΕΤΡΑ.

Μήπως ήρθε η ώρα να κοινωνήσουμε τον γραπτό μας πλούτο με όσους αναζητούν μια παρόμοια παρηγοριά; Ιδανικό team για όσους κατά μόνας γράφουν χρόνια και εποχές.

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ