ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Για τον ελεύθερο Βιωματικό Λόγο

Τέσσερα κείμενα από το ημερολόγιο του Κριστιάν Μπομπέν “Αυτοπροσωπογραφία στο Καλοριφέρ” σε μετάφραση της Μελίνας (Εκδόσεις Αρμός) γίνονται η αφορμή για να γράψουμε τα δικά μας κείμενα, είτε πρόκειται για ποιητικά ή έμμετρα, είτε πεζά ή εξομολογητικά κείμενα κι ακόμη γιατί όχι παραμύθια ή ιστορίες. Ένα μάθημα Δημιουργικής Γραφής με Ψυχοδυναμική μέθοδο που πέρα από τεχνικά κλειδιά εστιάζει στην ελεύθερη έκφραση και στον κόσμο των συναισθημάτων μας όπως εκφράζονται στο χαρτί.

Εισηγήτρια: Μελίνα Τανάγρη

Συνεργάζεται ο Θράσος Καμινάκης

Έναρξη: Εντός Μαίου 2021

Αξία Σεμιναρίου: 150€ + ΦΠΑ 

Αμέσως μετά το Πάσχα τέσσερα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής με την Μελίνα Τανάγρη και τον Θράσο Καμινάκη για υποδεχτούμε ανανεωμένοι δημιουργικά το Καλοκαίρι του 2021.

Θα εξασκηθούμε γράφοντας στην Επιστολογραφία, στην Γραφή Σελίδας Ημερολογίου, στο Παραμυθοτράγουδο και στην Αυτόματη Γραφή παίρνοντας αφορμή από κείμενα που έχει μεταφράσει η Μελίνα Τανάγρη.

Η μέθοδος που θα εφαρμοστεί είναι η συνειρμική γραφή και οι δύο συντονιστές θα δώσουν βάση στον ψυχοδυναμικό χαρακτήρα των κειμένων που θα προκύψουν.

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετοχών

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ