Το Μικρό Πολυτεχνείο, η Lomography Ελλάδος και ο Γιάννης Βουλγαράκης σε προκαλεί να λάβεις μέρος στο νέο μας φωτογραφικό εργαστήρι – Workshop που τιτλοφορείται «Let’s be creative with Lomography».

Εισηγητής: Γιάννης Βουλγαράκης

Πρόγραμμα: Οχτώ (8) δίωρες συναντήσεις, μια φορά την εβδομάδα, απογευματινές έως βραδινές ώρες.
Έναρξη: Αναμένεται


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισκεφτείτε μας σε ημέρα που παρουσιάζεται το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει. 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ & ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Special Photo Workshop: Let’s be creative with Lomography:

Στην διάρκεια του εργαστηρίου θα γνωρίσεις τις μηχανές της λομογραφίας και τους 10 κανόνες της , θα μάθεις πώς να τις χρησιμοποιείς και θα μυηθείς στις ιδιαίτερες φωτογραφικές τεχνικές που μπορείς να κάνεις με αυτές.

Σε 10 συναντήσεις θα εξερευνήσεις τα ανεξάντλητα όρια της φωτογραφικής δημιουργίας με την χρήση των παραπάνω αναλογικών μηχανών.

Light painting, masks, light contamination, long exposures, multiple exposures, color flash photography, είναι κάποιες από τις τεχνικές που θα μάθεις. Θα κάνεις εμφανίσεις ασπρόμαυρου φιλμ και εκτύπωση στον σκοτεινό θάλαμο.

Για να μην σου σταθεί τίποτα εμπόδιο, η Lomography Ελλάδος θα σου δανείσει λομογραφική μηχανή, για την διάρκεια του εργαστηρίου.

Στο τέλος θα εκθέσεις τα φωτογραφικά σου έργα σε μια ομαδική έκθεση των συμμετεχόντων.

Σε περιμένουμε να συμμετέχεις και να νιώσεις και συ την χαρά τις αναλογικής δημιουργίας

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΛΟΜΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΔΩ

Lomography: Πώς άρχισαν όλα;

Στις αρχές του 1990, σπουδαστές στη Βιέννη Αυστρίας, ανακαλύψανε μια μικρή αινιγματική ρωσική φωτογραφική μηχανή, την Automat Lomo Kompakt, και αρχίσανε ένα νέο ύφος καλλιτεχνικής πειραματικής φωτογραφίας με τους φίλους τους, (first unorthodox snapshot cavorting). Η προσέγγισή τους : Να παίρνουν όσο το δυνατόν περισσότερες φωτογραφίες (Lomographs) στις πιο απίθανες καταστάσεις και από τις πιο ασυνήθιστες θέσεις, και έπειτα να τις εμφανίζουν όσο το δυνατόν πιο φτηνά. Το αποτέλεσμα ήταν μια πλημμύρα αυθεντικών, ζωηρόχρωμων, τρελών, ιδιότροπων και άγνωστων στιγμιότυπων, εικόνες από πολλούς ανθρώπους και στην συνέχεια όλες οι εικόνες τοποθετημένες σε πάνελ που διαμορφώνουν μια θάλασσα χιλιάδων Lomographs, τα LomoWalls.

Εκθέσεις, interactive projects , events και visuals λαμβάνουν χώρα παγκόσμια με εκατομμύρια lomographic φωτογραφίες και αποτελούσαν από την αρχή ,την πιο σημαντική μορφή επικοινωνίας. Οι εικόνες, που παρέχονται από τις δεκάδες χιλιάδων lomographic φωτογράφων , σε συνδυασμό με τον χώρο , την αρχιτεκτονική της έκθεσης, τα interactive projects και την διεθνή επικοινωνία έχουν γίνει η σφραγίδα των lomographic έργων. Οι παρουσιάσεις διοργανώνονται σε galleries , μουσεία, κλαμπ, μπαρ, καταστήματα, εγκαταλειμμένα κτήρια, πλανητάρια, εργοστάσια ή και σταθμούς, και συνοδεύονται από διαγωνισμούς φωτογραφίας , events με special visuals και μουσική.

Δείτε το site της Lomography Greece ΕΔΩ


Περιορισμένες Θέσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ