ΜΙΚ-ΡΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ

seminario-grafis-thessaloniki

15, 16, 17 Δεκεμβρίου 2023
ΓΚΑΛΕΡΙ ΡΩ – ΡΩΜΑΝΟΥ 5 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μια αναμενόμενη συνεργασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης με το Μικρό Πολυτεχνείο επιτέλους να φιλοξενείται με τα σεμινάρια του δια ζώσης στην Γκαλερί ΡΩ κάτω από τον Λευκό Πύργο στο κέντρο της πόλης. Μαζί με τα εργαστήρια Δημιουργικής Γραφής έρχονται και σεμινάρια εικαστικά, αλλά και για αριθμολογία, personal styling & make – up, ποίηση και παραμύθι.

15,16,17 Δεκεμβρίου 2023 πρεμιέρα με το βιβλίο «ΤΡΙΑ ΔΕΚΑΟΚΤΩ» (εκδόσεις Καστανιώτη) να μεταμορφώνεται σε ένα εργαλείο αφηγηματικότητας και κατασκευής χαρακτήρων, μέσα από τις ιστορίες του.

Εισηγητής: Θράσος Καμινάκης

Guest: Φώτης Βλαστός (το βιβλίο του “Homo Nebulus” παρουσιάζεται το Σάββατο 16/12 το απόγευμα)

Πρόγραμμα: Παρασκευή 15/12, από 19:30 έως 22:00
Σάββατο 16/12, από 12:30 έως 15:00
Κυριακή 17/12, από 12:30 έως 15:30

Συνολική διάρκεια: 9 Ώρες

Κόστος: 180€ + ΦΠΑ

Bonus Workshop
Αριθμολογία Κυριακή 17/12, 16:00 – 18:00
Το Workshop Αριθμολογίας λειτουργεί και με αυτόνομες συμμετοχές και κόστος 50€ +ΦΠΑ.

Κρατήσεις: Για όσους διαμένουν στη Θεσσαλονίκη το τηλέφωνο ενημέρωσης και κράτησης θέσης είναι: 6980977264

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ – ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ
ΜΑΘΗΜΑ 1.
Πώς αναλαμβάνω τη μυθοπλαστική ευθύνη ενός ήρωα που μιλάει σε πρώτο πρόσωπο αλλά δεν είμαι εγώ, είναι άλλος; Πώς μπαίνω στο πετσί του ρόλου; Τι δυνάμεις πρέπει να απελευθερώσω για να πείσω ως άλλος; Τι πρέπει να ξέρω για τον ήρωα που υποδύομαι; Προσωπικότητα; Γλώσσα; Εικόνα; Συνήθειες; Φόβους; Δεξιότητες; Ελαττώματα; Τραύματα; Μυστικά; Ζωτικά ψεύδη; Διάθεση;
ΜΑΘΗΜΑ 2.
Η τεχνική των σχέσεων. Το «Σχετίζεσθαι» του χαρακτήρα που υποδύομαι κι από τι εξαρτάται; Τι είδους οικογένεια τον έκανε να ενηλικιωθεί και τι είδους οικογένεια έχει πια; Δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι; Ισχύει για τους ήρωες για τους οποίους μιλώ εξ ονόματι τους; Από το γαϊτανάκι των σχέσεών του ποιες διακρίνω για να εξυπηρετήσουν την ιστορία μου και γιατί;
ΜΑΘΗΜΑ 3.
Ο εσωτερικός μονόλογος του χαρακτήρα που δημιουργούμε και μιλάμε εξ ονόματός του. Εξομολογήσεις και υπερβάσεις του ήρωα σε σχέση με τις δικές μας αξίες και τον ηθικό κώδικα μας.

  • Το Workshop Αριθμολογίας 17/12 με τα εξής περιεχόμενα:
    Εισαγωγή στην Αριθμολογία.
  • Χαρακτήρες με βάση τους εννέα αριθμούς.
  • Ατομικοί Χάρτες και το Οικογενειακό Σύστημα των συμμετεχόντων.
  • Καρμικά Τρίγωνα και κατάδυση στο σύμπαν ενός μεγάλου μύστη του Πυθαγόρα.

Για συμμετέχοντες από Αθήνα: Ελάτε μαζί μας για ένα δημιουργικό σαββατοκύριακο με σεμινάρια και εικαστικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη 15 ως 17 Δεκεμβρίου 2023 και σας προτείνουμε να αναζητήσετε οικονομική διαμονή σε airbnb όπως: το svolou center  6974494939 (ζητείστε τον Χρήστο εκ μέρους ΜΠ) ή το Pillow 2310231123 (Ρωμανού 9)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ