Θαλασσογραφίες – «Στα πέρα μέρη» Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής στην Κύμη Εύβοιας

seminario-dimiourgikis-grafis-kymi

Ένα ταξίδι Δημιουργικής Γραφής προγραμματίζεται για το τέλος Ιουλίου από το Μικρό Πολυτεχνείο με εισηγητή τον Νίκο Κολλάρο στην Κύμη Ευβοίας.

Πρόκειται για ένα σεμινάριο έμπνευσης, μια συνάντηση μπροστά στη θάλασσα, που έχει στόχο να γραφούν απρόσμενα, νεωτερικά κείμενα. Θαλασσογραφίες. Τα κείμενα μπορούν να ανήκουν σε οποιαδήποτε φόρμα, μπορεί να είναι ποιητικός ή πεζός λόγος, στίχος ή ό,τι άλλο, βασισμένα σε θεματικές και υλικό που θα παρουσιαστεί αλλά και θα συζητηθεί συνεργατικά από την ομάδα τις 4 ημέρες του σεμιναρίου.

‘Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος αναζητούμε το χρόνο και το μέρος για να απαλύνουμε τη δημιουργικότητά μας από τις κακουχίες του χειμώνα. Το καλοκαίρι του 2023 θα μας βρει παραλιακά στο λιμάνι της κεντρικής Εύβοιας, στην παραλία της Κύμης που θα αποτελέσει το ορμητήριό μας. Οι συναντήσεις μας θα γίνουν σε ένα μεγάλο μπαλκόνι με το Αιγαίο μπροστά μας να μας χαρίζει έμπνευση και μια συγκινητική θέα.

Τα θέματά μας χωρίζονται σε 2 μεγάλες ενότητες με τίτλο (α) Όσα παίρνει ο αέρας και (β) Όσα παίρνει το νερό. Στις 4 συναντήσεις μας οι συμμετέχοντες, με μικρή ή μεγάλη εμπειρία στη γραφή, θα γράψουν νέα κείμενα, τις θαλασσογραφίες τους, που θα μας παρασύρουν και θα μας πάρουν μακριά, στα κύματα της Κύμης, εκεί, στα πέρα μέρη.

Μαθήματα:
Παρασκευή 28/7/2023: 18:00-21:00
Σάββατο 29/7/2023: 18:00-21:00
Κυριακή 30/7/2023: 18:00-21:00
Δευτέρα 31/7/2023: 11:00-14:00

Κόστος Συμμετοχής: 180 €+ ΦΠΑ

Προτεινόμενα καταλύματα:

https://aurastudioskimi.wixsite.com/aurastudios

https://www.coralihotel.gr/el/

https://www.arxontikokimis.gr/
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
CAPTCHA image

Αυτό μας βοηθά να αποτρέψουμε τα ανεπιθύμητα μηνύματα, σας ευχαριστούμε.