Παρουσίαση Συλλογής Μικρών Κειμένων “Ιστορίες Μικρού Μήκους”

istories-mikrou-mikous-parousiasi-vivliou

Κι όμως, ήρθε η ώρα της επίσημης παρουσίασης της συλλογής μικρών κειμένων με τίτλο «Ιστορίες μικρού μήκους» που έγραψαν 21 νέοι λογοτέχνες, μαθητές του Μικρού Πολυτεχνείου στη διάρκεια μαθημάτων τους, με τον Θράσο Καμινάκη, με θέμα κείμενα Μικρής Φόρμας, «μπονζάι».

Τη βραδιά της παρουσίασης θα μιλήσουν: ο σκηνοθέτης και υπεύθυνος της εταιρίας παραγωγής ταινιών μικρού μήκους t-short Κυριάκος Χατζημιχαηλίδης, η δημοσιογράφος, στιχουργός και καθηγήτρια στο Μικρό Πολυτεχνείο, Φωτεινή Λαμπρίδη και ο Θράσος Καμινάκης, συντονιστής των σεμιναρίων Δημιουργικής Γραφής για τη Μικρή Φόρμα στο Μικρό Πολυτεχνείο.

Στο βιβλίο συμμετέχουν με κείμενά τους: η Χριστίνα Αραμπατζή, η Ελευθερία Γιαννούτσου – Κερμίτση, ο Στέργιος Κωνσταντζίκης, η Γιώτα Πατήρη, η Αλίνα Τριανταφύλλου, η Σεβαστή Χατζησαββίδου, η Ειρήνη Αγαπητού, η Μαριάννα Δασκαλάκη, η Κάτια Μαγγιώρου, η Φλωρεντία Σ. Μπακομήτρου, η Νταίζυ Τσιριγώτη – Σερδάρη, ο Γιώργος Τζηρίτης, η Choco Lamé, ο Θρασύβουλος Αγγελόπουλος, η Καλλιόπη Βελούδου, η Μαρία Γεωργαλά – Καρτούδη, η Σοφία Καραγιαννοπούλου, η Ορσαλία Λαμπροπούλου, ο Θεόδωρος Περιστερόπουλος, η Μαίρη Σιγάλα, ο Σπύρος Φαναριώτης.

Ραντεβού 23 Ιουνίου, 7μμ στον τεχνοχώρο Φάμπρικα, που βρίσκεται Μ. Αλεξάνδρου 125, στον Κεραμεικό. Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!