Φωτεινή Λαμπρίδη

Φωτεινή Λαμπρίδη Μικρό Πολυτεχνείο
Η Φωτεινή Λαμπρίδη στο Μικρό Πολυτεχνείο

Η Φωτεινή Λαμπρίδη γεννήθηκε στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 75. Σπούδασε δημοσιογραφία και από το 1995 εργάζεται ως δημοσιογράφος σε έντυπα και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ παράλληλα γράφει στίχους.

Ως δημοσιογράφος ασχολήθηκε με το πολιτιστικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα Έθνος και Έθνος της Κυριακής στον ραδιοφωνικό σταθμό Πόλις 88.6 και στο περιοδικό Δίφωνο ως αρχισυντάκτρια και συντάκτρια. Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο κόκκινο 105.5 και το TVXS

Ως στιχουργός έχει συνεργαστεί με τον Σωκράτη Μάλαμα, τον Χρήστο Νικολόπουλο, την Χάρη Αλεξίου, τη Μελίνα Κανά, τη Λιζέτα Καλημέρη, τον Χρήστο Θηβαίο, τον Πέτρο Δουρδουμπάκη, τη Ρίτα Αντωνοπούλου, τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Τάκη Μπουρμά, τους Occasional Dream, τον Πάνο Ράπτη, τον Μιχάλη Χανιώτη, τον Μάκη Σεβίλογλου, τον Μάριο Στρόφαλη , Κ. Λαμπρίδη, Π. Παυλίδη κ.α.

Έχει γράψει το ποιητικό κείμενο “Ανθίζω λίγο ακόμα” που εκδόθηκε το 2008 με τα σχέδια της Έλυας Ηλιάδη και τη μουσική του Κ. Λαμπρίδη.

Η Φωτεινή Λαμπρίδη είναι εισηγήτρια στο εργαστήριο “Τέχνη & Τεχνική του Στίχου: Ύφος, Μέτρο, Ρυθμός“.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ