Σεμινάριο Αριθμολογίας

Σεμινάριο Αριθμολογίας & Αυτοματικής Γραφής

Δύο μαθήματα Αριθμολογίας για αρχαρίους και ελαφρά προχωρηνένους στο “σπορ”.

Ένα σεμινάριο για να δούμε πιο δημιουργικά τον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Ευ Ζην και τις Πυθαγόρειες Αρχές. Κι ακόμα ένας μπούσουλας στο πως το 2019 θα επιδράσει στη ζωή και τις σχέσεις μας… Οι Τελευταίες δύο Συναντήσεις πριν την Εαρινή Ισημερία στις 21 Μαρτίου είναι ίσως οι πιο κρίσιμες για το 2019.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Διάρκεια: 2 μαθήματα σε 2 Συναντήσεις 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ: Πέμπτη 14 Μαρτίου (ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ) ώρα 18:30 – 20:30 και Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 (ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ) ώρα 18:30 – 20:30

Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με την σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομήΗ προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.

  • ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ  ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ: Το μάθημα θα μας επιτρέψει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.
  • Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.
  • Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιους ρόλους ζωής είμαστε έτοιμοι (βάσει εμπειριών) να υιοθετήσουμε μας. Ας το δούμε αναλυτικά.
  • Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την διερεύνηση και την αποκάλυψη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας και θα δούμε πώς λειτουργούν οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν τις πραγματικές μας ανάγκες, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα.
  • Επίσης θα διασκεδάσουμε δημιουργικά μπαίνοντας στους αριθμολογικούς συνδυασμούς μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας. 
  • Με την έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε εντός σεμιναρίου θα γίνουμε “χρήστες” ενός τρόπου υπολογισμού της κάθε ημέρας για τους σημαντικούς μήνες που αριθμολογικά είναι οι μήνες κλειδιά για το 2019 για τον καθένα μας. 
  • Θέλοντας και μη θα ασχοληθούμε με το πώς γίνεται μια πρόβλεψη και θα αναλυθούν με απλό τρόπο τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει, τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος που διανύουμε (Π.Χ. το 2019 είναι χρονιά του Αριθμού 3 ΕΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΑΞΗΣ.) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 16/3 ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ “ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ” ΤΡΟΠΟ ΘΕΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 3 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2019…


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ