Σεμινάριο Αριθμολογίας

Σεμινάριο Αριθμολογίας & Αυτοματικής Γραφής

Ένα σεμινάριο για να δούμε πιο δημιουργικά τον εαυτό μας και να συνδεθούμε με τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Ευ Ζην και τις Πυθαγόρειες Αρχές.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Διάρκεια: ΔΥΟ Μαθήματα σε ΕΝΑ

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΜΑΘΗΜΑ: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2019

Πρόγραμμα: Σάββατο 16:30 – 18:30 & 18:30 – 20:30

ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ:

  • Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με την σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομή.
  • Η προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.
  • Αυτή η γνώση επιτρέπει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.
  • Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.
  • Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιους ρόλους ζωής είμαστε έτοιμοι (βάσει εμπειριών) να υιοθετήσουμε μας. Ας το δούμε αναλυτικά.
  • Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την διερεύνηση και την αποκάλυψη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας και θα δούμε πώς λειτουργούν οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν σκέψεις, φαντασιώσεις και πραγματικές ανάγκες. Επίσης, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα.
  • Θέλοντας και μη θα ασχοληθούμε με την πρόγνωση. Θα διδαχθούμε το πώς γίνεται μια πρόβλεψη και θα αναλυθούν με απλό τρόπο τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει, τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος που διανύουμε (Π.Χ. το 2018 είναι χρονιά του Αριθμού 2 ΕΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.
  • Επίσης θα διασκεδάσουμε δημιουργικά μπαίνοντας στους αριθμολογικούς συνδυασμούς μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας. Η ΣΥΝΔΕΣΗ  του 2018 με το 2019 θα γίνει μέσω μιας τεχνικής ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΣΙΕΝΤΖΑΣ
 • Τέλος με την έρευνα που θα πραγματοποιήσουμε εντός σεμιναρίου και ενός τρόπου υπολογισμού της κάθε ημέρας για τους σημαντικούς μήνες που αριθμολογικά είναι οι μήνες κλειδια για το 2019 για τον καθένα μας. 

Η ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ Η ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΓΡΑΦΗ

Α! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΤΟ 2019 ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΑΞΗΣ.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ