Σεμινάριο Αριθμολογίας & Αυτοματικής Γραφής

Σεμινάριο Αριθμολογίας & Αυτοματικής Γραφή

Ένα σεμινάριο για να δράσουμε πιο δημιουργικά με τον εαυτό μας και να συνδεθούμε τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Αυτοσχεδιασμού και την Αυτόματη Γραφή.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Διάρκεια: 3,5 επιμορφωτικές ώρες

Αυτοτελές Σεμινάριο την Παρασκευή 15 Ιουνίου, ώρες από 20:00 έως 23:30 (όσοι έρχονται για πρώτη φορά πρέπει να ενημερώσουν στο 2103252998). Info-κρατήσεις: 6937100641.

ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ:

  • Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με την σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομή.
  • Η προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.
  • Αυτή η γνώση επιτρέπει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.
  • Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.
  • Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιοι είμαστε και το είδος των εμπειριών που θα βιώσουμε στην ζωή μας. Ας το δούμε αναλυτικότερα.
  • Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με την διερεύνηση και την αποκάλυψη της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας και θα δούμε πώς λειτουργούν οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν σκέψεις, φαντασιώσεις και πραγματικές ανάγκες. Επίσης, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στην ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα.
  • Θέλοντας και μη θα ασχοληθούμε με την πρόγνωση. Θα διδαχθούμε το πώς γίνεται μια πρόβλεψη και θα αναλυθούν με απλό τρόπο τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον τομέα που επηρεάζει, τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος που διανύουμε (Π.Χ. το 2017 ήταν χρονιά του αριθμού 1 – ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΟΥ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ενώ το 2018 είναι χρονιά του Αριθμού 2 – ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.
  • Επίσης θα διασκεδάσουμε δημιουργικά μπαίνοντας στους αριθμολογικούς συνδυασμούς μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας. Η ΣΥΝΔΕΣΗ  του 2017 με το 2018 θα γίνει μέσω μιας τεχνικής Αυτοσχεδιασμού με βάση το πως βιώσαμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους άλλους σε όλη τη διάρκεια του 2017 και πως βλέπουμε τον εαυτό μας σε σχέση με τους άλλους μέσα στο 2018. 
  • Τέλος με την Τεχνική της Αυτόματης Γραφής / ή συστημικής αναπαράστασης και πάντα σε σχέση με τον γενέθλιο αριθμό μας θα συνοψίσουμε την χρονιά που πέρασε και την χρονιά που μπήκε σε 1 έως 9 λέξεις που μιλάνε “κάθετα” μέσα μας και επείγουν. Ένα παιχνίδι γραφής και συνειδητής επαφής για όλους.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩΣΗΣ – ΣΥΝΔΕΣΗΣ & ΕΡΩΤΑ.

 

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ