Στα Ίχνη του Οδυσσέα Ελύτη

Στα Ίχνη του Οδυσσέα Ελύτη

Στα Ίχνη του Οδυσσέα Ελύτη

  • Η ΜΑΡΙΑΝΙΚΗ ΔΟΡΜΠΑΡΑΚΗ & Ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΙΟ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.
  • Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ.
  • ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΙΝΑΙ 250€ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ 200€.
  • ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ Η ΜΕΛΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΥΤΗ.

Η ενημέρωση για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ταξίδια έχει προγραμματιστεί για Δευτέρα 14 Μαΐου, ώρα 19:30. Από την Τρίτη 15/5 η εκδρομή παύει να δέχεται συμμετοχές. Το ταξίδι ξεκινάει την Παρασκευή 25/5 και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 28/5. INFO: 2103243306 & 6937100641


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ