Ένα αυτοτελές Σεμινάριο Αριθμολογίας – μια γοητευτική ενασχόληση το αντικείμενο μιας πανάρχαιας γνώσης και μια επιμορφωτική  πρόκληση για να εντοπίσουμε πως μπορούμε να εμπλουτίσουμε τα εργαλεία μας στην κατανόηση του καθημερινού μας τρόπου ζωής. Με το αυτοτελές αυτό ON LINE εργαστήριο θα δούμε πιο δημιουργικά τον εαυτό μας και θα εξετάσουμε τον τρόπο που μπορούμε αποτελεσματικά να συνδεθούμε με τους άλλους, τουλάχιστον εκείνους που αξίζει να μας αφορούν. Μια εμπειρία μέσα από την Τέχνη του Ευ Ζην και τις Πυθαγόρειες Αρχές. Κι ακόμα ένας μπούσουλας στο πως το 2022 (χρονιά 6) επιδρά στη ζωή και τις σχέσεις μας.

Συντονισμός: Θράσος Καμινάκης

Προγραμματισμός και Διάρκεια: Τετάρτη 26/1/2022, ώρα 17:00

  • Κρατήσεις για την ομαδική συνεδρία κλείνονται στο τηλέφωνο 2103243306
  • Αυτοτελή ατομικά workshops κλείνονται από Ιανουάριο 2022, σε κατάλληλη αριθμολογικά ημερομηνία για κάθε συμμετέχοντα στο τηλέφωνο 6937100641

Τιμή συμμετοχής: 30€ + ΦΠΑ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ο ρόλος του 2022 μιας χρονιάς 6 στη ζωή μας. Τα Καρμικά Τρίγωνα.  

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Η Αριθμολογία είναι προϊόν συμβολικού συστήματος σκέψης των Αρχαίων, που έφτασε στις ημέρες μας και ασχολείται με τη σοφία των αριθμών και γραμμάτων. Έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της προσπάθειας αναβίωσης μιας αλήθειας, που μέσα από το πέρασμα των αιώνων λησμονήθηκε. Μια ιστορική και γνωστική αναδρομή. Η προσφορά της στη σύγχρονη εποχή μας; «Το γνώθι σ’ αυτόν». Ας εμβαθύνουμε.

ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΟΥΜΕ ΕΝ ΓΕΝΕΙ: Το τρέχον αυτοτελές μάθημα θα μας επιτρέψει να δούμε με νέο τρόπο τον εαυτό μας, να βρούμε λύσεις σε θέματα που μας απασχολούν και να επικοινωνήσουμε με δημιουργικό τρόπο με τους άλλους, τουλάχιστον με όσους μας ενδιαφέρουν.

Η Ανάλυση Χαρακτήρα και το πώς διατρέχουμε μέσα στη ζωή μας όλα τα νούμερα, από το 1 ως το 9, παλεύοντας για μια ισορροπία που σχετίζεται με το γενέθλιο αριθμό μας, αποτελεί βάση για την πρόβλεψη μελλοντικών τάσεων στην καθημερινότητά μας. Από το 1 ως το 9 θα ταξιδέψουμε με ανοιχτά πανιά.

Η ημερομηνία της γέννησης μας μιλάει απλά και ξεκάθαρα για το ποιους ρόλους ζωής είμαστε έτοιμοι (βάσει εμπειριών) να υιοθετήσουμε μας. Ας το δούμε αναλυτικά.

Η χαρτογραφία της προσωπικότητας και του χαρακτήρα μας θα αναλυθούν διεξοδικά καθώς και οι κρυμμένοι μηχανισμοί που παράγουν τις πραγματικές μας ανάγκες, τα εμπόδια που θα συναντήσουμε στη ζωή μας και τα στοιχεία που μας βοηθούν να φτάσουμε στην πραγματική ωριμότητα. To 6 σημαίνει μια χρονιά που η ανθρωπότητα αλλάζει επίπεδο πρόσληψης της Πραγματικότητας και το κοινό συμφέρον υπακούει σε μια πρόταση: Μην ενώνεσαι με κάτι αν δεν ερωτευτείς πραγματικά κι αν δε σε εμπνέει ο τρόπος του.

Οι αριθμολογικοί συνδυασμοί μέσα από τις σχέσεις μας με τους αριθμούς των άλλων που είναι γύρω μας θα μας απασχολήσουν επαρκώς. Εντός σεμιναρίου θα γίνουμε “χρήστες” ενός τρόπου υπολογισμού της κάθε ημέρας για τους μήνες που αριθμολογικά είναι οι μήνες κλειδιά για το 2022 για τον καθένα μας.

Πώς γίνεται μια πρόβλεψη λοιπόν; και ποια είναι τα 9 Προσωπεία που φοράει το ΕΓΩ μας ανάλογα με τον αριθμό που βγάζουν τα μέλη της οικογένειάς μας, το έτος και την ημέρα  που διανύουμε (Π.χ.  το 2021 ήταν χρονιά ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ και κρίσιμων αποφάσεων) και άλλες αριθμολογικές παραμέτρους.

INFO – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ 6937.100.641 – 2103243306
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ