Υποκριτική Αρχαρίων

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Υποκριτική Αρχαρίων. Ένα εργαστήρι μύησης πρωτόπειρων και ερασιτεχνών που αγαπούν την έκφραση μέσω του Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου και της Υποκριτικής με έμφαση στο ανέβασμα τους στη σκηνή και στην ενθάρρυνσή τους να μπουν στο «πετσί ενός κόντρα ρόλου» που θα ενσωματώνει στοιχεία της προσωπικότητάς τους, μορφώνοντας και μεταμορφώνοντας το Εγώ τους

Εισηγητής: Δημήτρης Κανέλλος
Πρόγραμμα: Κάθε Παρασκευή, ώρα: 21:00 – 23:30.
Διάρκεια: 10 μαθήματα συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
Έναρξη: Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016
Λήξη: Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2016

ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΕΣ – ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ
ΤΡΕΧΟΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο: Υποκριτική Αρχαρίων

Το Εργαστήρι Υποκριτική Αρχαριών αποτελεί το πρώτο από δύο μέρη που οδηγούν σε Θεατρική Παράσταση παραγωγής της Κοινότητας του Μικρού Πολυτεχνείου. Το εργαστήριο αυτό αποτελεί την “πύλη” στο Pocket Theatre μιας και η ολοκλήρωση του συνεπάγεται σημαντικές εκπτώσεις σε όλα τα θεατρικά εργαστήρια του Μικρού Πολυτεχνείου. Η ολοκλήρωση του  Εργαστηρίου Υποκριτικής Αρχαρίων γίνεται με την μορφή μονόπρακτου στο Pocket Stage του ΜΠ – Αίθουσα “Ερρίκος Μπελιές”.

Μέσα από το Εργαστήρι αυτό οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου και το ίδιο το θέατρο ως πολιτιστικό θεσμό. Θα καλλιεργήσουν το πνεύμα τους και την υποκριτική τους αντίληψη. Θα περάσουν καλά, και δημιουργικά. Θα δοκιμάσουν της αντοχές τους στην έκθεση σε κοινό καθώς και τις υποκριτικές ικανότητες.

Απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας και φύλου που αγαπούν το θέατρο και ενδιαφέρονται να το γνωρίσουν από κοντά, στην πιο ανάλαφρη και ευχάριστη έκδοση του. Οι άνθρωποι του σεμιναρίου θα συστήσουν τον Pocket Theatre χαρακτήρα του, που επί της ουσίας σημαίνει θέατρο της καθημερινότητας.

Περιορισμένες θέσεις.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ