Εργαστήριο Υποκριτικής για Παράσταση

Εργαστήριο Υποκριτικής για Παράσταση

Εισαγωγή στην Υποκριτική Τέχνη με στόχο την Παράσταση

Ένα εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης, που μας προτρέπει να πάρουμε σωστά τα βήματα από το ξεκίνημά μας ήδη και να ανακαλύψουμε τις εκφραστικές μας δυνατότητες, ώστε να επικοινωνήσουμε και να απελευθερώσουμε συναισθήματα και ιδέες με θεατρικά μέσα. Παράλληλα μας οδηγεί βήμα – βήμα σε μια θεατρική Παράσταση που θα ανεβάσουμε σαν ομάδα με προσιαγραφές που αγγίζουν τον επαγγελματισμό αυτής της τέχνης.

Συντονισμός: Ανδρομάχη Δαυλού

Δυνατότητα Ένταξης: έως και Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Πρόγραμμα: Κάθε Τρίτη, ώρα 20:00 – 23:00 
Διάρκεια: 11 τρίωρες Συναντήσεις & τουλάχιστον 10 πρόβες τον μήνα Μάιο
Έναρξη: Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Στόχος το Ανέβασμα μιας Pocket Theatre Παράστασης

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

Το Εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης με στόχο σε μια δεύτερη εκπαιδευτική ταχύτητα την Παράσταση υπό τον συντονισμό της Ανδρομάχης Δαυλού μέσα από 12 μαθήματα θα μας βοηθήσει να εξελίξουμε: 1. την Έμπνευση μας, 2. την Αρμονία & τον Ρυθμό μέσα μας, 3. την δυνατότητά μας για Αυτοσχεδιασμό, 4. την Ενεργειακή ροή εντός μας, 5. την Δημιουργική μας σκέψη, 6. τον Συναισθηματικό μας πλούτο, 7. την εμπλοκή μας με τα Παιχνίδια των Ρόλων, την Δυναμική τους απόδοση & την Έκθεση μας στο Κοινό.

Ο στόχος μας στο Εργαστήριο είναι να εξερευνήσουμε το σώμα ως εργαλείο για την σωστή αναπνοή, την ρυθμική κίνηση και τον εσωτερικό του ήχο σε συνδυασμό με τον θεατρικό λόγο και όλα αυτά να τα βάλουμε στην υπηρεσία μιας παράστασης.

Θα επικεντρωθούμε στο σώμα και τα «εργαλεία» που συνυπάρχουν μέσα σε αυτό. Θα εξασκήσουμε με δυναμικές ασκήσεις την καλύτερη απόδοση των εκφραστικών μας μέσων, θα αναλύσουμε θεατρικά κείμενα και χαρακτήρες, για να φτάσουμε να αγγίξουμε σε βάθος το ήθος που φέρει η Θεατρική Ιδέα. Σκοπός μας να εκτεθούμε και να συναντηθούμε επιτυχημένα με το κοινό.

Οι βασικές αρχές που διέπουν το ρόλο του ηθοποιού επί σκηνής θα αποτελέσουν την βασική μας μέριμνα. Παράλληλα θα εκτονωθούμε, θα διασκεδάσουμε και θα μάθουμε λίγο καλύτερα αυτόν τον Μεγάλο Άγνωστο: τον εαυτό μας.

Το έργο που θα ανεβάσουμε προβλέπεται να ανακοινωθεί προ της ενάρξεως του τμήματος.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ