Υποκριτική Αρχαρίων

Υποκριτική Αρχαρίων

Εισαγωγή στην Υποκριτική Τέχνη και το Αυτοσχεδιαστικό Θέατρο

Ένα εργαστήριο Υποκριτικής Τέχνης, που μας προτρέπει να πάρουμε σωστά τα βήματα από το ξεκίνημά μας ήδη και να ανακαλύψουμε τις εκφραστικές μας δυνατότητες, ώστε να επικοινωνήσουμε και να απελευθερώσουμε συναισθήματα και ιδέες με θεατρικά μέσα.

Συντονισμός: Ανδρομάχη Δαυλού

Διάρκεια: 10 Συναντήσεις 

Ώρες: 18:00 – 20:30

Έναρξη: Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Τα δέκα μαθήματα: 16, 23, 30 Οκτ. & 6, 13, 20, 27 Νοεμ. & 4, 11, 18 Δεκ. 2018

Δυνατότητα Ένταξης: SOLD OUT – Επόμενος Κύκλος από Μάρτιο 2019.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ:

Το Εργαστήριο Εισαγωγής στην Υποκριτική Τέχνη υπό τον συντονισμό της Ανδρομάχης Δαυλού οδηγεί μέσα από 10 βασικά μαθήματα και με έναν ήρεμο και προσηνή τρόπο στην ενίσχυση του αυθορμητισμού και της δημιουργικότητας των συμμετεχόντων.

Οι έννοιες που μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε είναι: 1. η Έμπνευση μας, 2. η Αρμονία & ο Ρυθμός, 3. ο Αυτοσχεδιασμός, 4. η Ενεργειακή ροή εντός μας, 5. η Δημιουργική σκέψη, 6. το Συναίσθημα, 7. το Παιχνίδι των Ρόλων, η Δυναμική τους απόδοση & η Έκθεση στο Κοινό.

Ο στόχος μας στο Εργαστήριο είναι να εξερευνήσουμε το σώμα ως εργαλείο για την σωστή αναπνοή, την ρυθμική κίνηση και τον εσωτερικό του ήχο σε συνδυασμό με τον θεατρικό λόγο.

Θα επικεντρωθούμε στο σώμα και τα «εργαλεία» που συνυπάρχουν μέσα σε αυτό. Θα εξασκήσουμε με δυναμικές ασκήσεις την καλύτερη απόδοση των εκφραστικών μας μέσων, θα αναλύσουμε θεατρικά κείμενα και χαρακτήρες, για να φτάσουμε να αγγίξουμε σε βάθος το ήθος που φέρει η Θεατρική Ιδέα.

Οι βασικές αρχές που διέπουν το ρόλο του ηθοποιού επί σκηνής θα αποτελέσουν τον κεντρικό μας στόχο. Παράλληλα θα εκτονωθούμε, θα διασκεδάσουμε και θα μάθουμε λίγο καλύτερα αυτόν τον Μεγάλο Άγνωστο: τον εαυτό μας.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ