Τριήμερο Εικαστικό BAZAAR, στο νέο ART SHOP του ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Το νέο ART SHOP του ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ «POCKET ARTS» (Οδός Ασωμάτων 6, πλησίον Pocket Theatre) εγκαινιάζεται 21, 22, 23/12 με ένα εικαστικό BAZAAR που θα διαρκέσει 3 μέρες, (ή μάλλον πιο σωστά 3 νύχτες, αφού θα ξεκινάει στις 17:30 και θα τελειώνει μετά τα μεσάνυχτα).

Σε αυτό το BAZAAR, που έχει cheap-art χαρακτήρα είναι καλεσμένοι πολλοί νέοι καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα να παρουσιάσουν τα έργα τους, ενώ οι μαθητές και οι δάσκαλοι των εικαστικών σεμιναρίων του Μ.Π. επίσης θα συμμετέχουν με προσωπικές ή ομαδικές εργασίες.

Στο BAZAAR θα μπορεί να βρει κανείς cinefil φωτιστικά δια χειρός Μίνας Ορφανού, Στεφανίας Χαρσούλα και Βίκτωρα Μελίστα από τη γνωστή έκθεση στο Μικρόκοσμο, κεριά και κηροπήγια, μικρογλυπτά, μικρά χρηστικά αντικείμενα με arty ύφος, μολυβοθήκες, κλειδοθήκες, θήκες για καπνό και cd, ταμπακιέρες, τασάκια, κούπες, σουπλά και σουβέρ χειροποίητα, κορνίζες, αλλά και ζωγραφισμένα t – shirt στο χέρι, κοσμήματα από μεταλλικό πηλό και φω μπιζού, χειροποίητα αντικείμενα από τηΣιγκαπούρη που έφερε από εκεί η Αλίκη Πέτερσον, γούρια, αγγελάκια και καλικατζαράκια, χριστουγενιάτικα στολίδια, δώρα από ύφασμα και από χαρτί, και φυσικά ένα ποτήρι κρασί και πίτες μαμαδίστικες, ενώ στο pocket theatre δίπλα ακριβώς όλο και κάποιο μουσικό ή θεατρικό happening θα τρέχει…

Αν είστε ήδη καλλιτέχνης ή κατασκευαστής και θέλετε να δείτε το έργο σας να εκτίθεται και γιατί όχι να αρέσει και να πωλείται, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους διοργανωτές το ταχύτερο δυνατό για να συμπεριλάβουν τη δουλειά σας στην έκθεση.

Εάν πάλι θα θέλατε να μάθετε να κατασκευάζετε δώρα που μετά θα τα διοχετεύσετε – γιατί όχι – στο art shop της οδού Ασωμάτων, δεν έχετε παρά να συμμετέχετε στα εργαστήρια ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ Κατασκευών που προτείνει το Μ.Π. τις Κυριακές 12 και 19 Δεκεμβρίου με πολλούς εικαστικούς δασκάλους να σας δείχνουν πώς να κατασκευάζετε έργα τέχνης.

Ενημερωθείτε έγκαιρα για όλα αυτά στο 2109480745.