Δημιουργική – Διαδραστική Γραφή

Διαδραστική Γραφή

Διαδραστική Γραφή

Αναζητώντας τη Χαμένη Λέξη – Εργαστήρι Προσωπικής Έκφρασης και Εξομολογητικού Λόγου.

Πώς μπορώ να μετατρέψω το ατόφιο συναίσθημα σε λέξεις πάνω στο χαρτί; Και πώς, στη συνέχεια, οι λέξεις μου μπορούν να αρθρώσουν ένα καλό λογοτεχνικό κείμενο;

Ένα εισαγωγικό εργαστήρι που θα ξεκλειδώσει τις λέξεις μας, θα ενεργοποιήσει τη σχέση τους με τον εσωτερικό μας κόσμο, θα μετατρέψει τα εξομολογητικά μας κείμενα σε Λογοτεχνία.

Εισηγητής: Γιώργος Φλωράκης

Πρόγραμμα: Αναμένεται
Διάρκεια: Αναμένεται
Έναρξη: Αναμένεται

(Ενημερωθείτε για την έγκαιρη Προκράτηση Θέσης)

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο: Διαδραστικής Γραφής “Αναζητώντας τη Χαμένη Λέξη”

Τι θα κάνουμε; Με αφορμή πίνακες ζωγραφικής και θραύσματα λογοτεχνικών κειμένων, ο νέος ποιητής / συγγραφέας καλείται να εμπνευστεί και να ασκηθεί σε ένα δικό του πρωτότυπο κείμενο που θα τον βοηθήσει να μοιραστεί με την ομάδα τις ψυχικές του διαθέσεις και τις λογοτεχνικές του οπτικές. Τα κείμενα που θα γραφτούν από τους συμμετέχοντες δεν έχουν κάποιο περιορισμό στην φόρμα και αφορούν ανοιχτά σε κάθε λογοτεχνικό είδος.

Ποιους αφορά; Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους για πρώτη φορά έρχονται σε επαφή με τον Κόσμο της Δημιουργικής Γραφής, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν δικαιούνται να το παρακολουθήσουν και έμπειροι στο γραπτό λόγο συμμετέχοντες.

Σε τι στοχεύει; Στη βαθιά συζήτηση που ακολουθεί την ανάγνωση των κειμένων των συμμετεχόντων, ψυχαναλυτικές και ψυχοδυναμικές προσεγγίσεις έρχονται να συναντήσουν ένα πλήθος λογοτεχνικών θεωριών και μια σειρά από προχωρημένες τεχνικές βελτίωσης της γραφής. Ο στόχος μας να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας αλλά και τον κόσμο που μας περιβάλλει έτσι ώστε να αποκτήσουμε προσωπικό ύφος στη γραπτή μας έκφραση και συνακόλουθα στην επικοινωνία μας με τους άλλους.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ TO ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΣΤΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ