Διαδραστική Γραφή στην Ερμούπολη της Σύρου – Τριήμερο Αγίου Πνεύματος 11 – 13 Ιουνίου 2022

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

«Οι άνθρωποι είναι νησιά»…

Τι πρόκειται να γίνει στην Ερμούπολη; To τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το Μικρό Πολυτεχνείο οργανώνει μια παρέα από παλιούς και νέους φίλους και φίλες που αγαπούν το ταξίδι, την ανεπιτήδευτη συναναστροφή και το συνεργατικό γράψιμο. Για να επεξεργαστούν και να ολοκληρώσουν ένα θεατρικό κείμενο!

Στη διάρκεια τριών συναντήσεων στην Ερμούπολη, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να αλληλεπιδράσουν χρησιμοποιώντας απλές, αφηγηματικές τεχνικές και αναπτύσσοντας διαδραστικά χαρακτήρες, ιδέες, πλοκές και θεατρικό λόγο, ενώ μαζί θα εμπνευστούμε ανατροπές, εμπνευσμένους μονολόγους και ευρηματικά φινάλε.

Συντονίζει ο Φώτης Βλαστός.

Το καλοκαίρι μας ξεκινά στη Σύρο! Ένα νησί – καλειδοσκόπιο και τρεις ημέρες μόνο για μας και για τους ήρωές μας.

Παρουσίαση του σεμιναρίου: Πέμπτη 26/5/2022, ώρα 20:00

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (11, 12 και 13/6).

Κόστος σεμιναρίου: 160€ + ΦΠΑ

Προτεινόμενο κατάλυμα: Esperance (δείτε το website εδώ). Για κρατήσεις επικοινωνήστε με τον Κωνσταντίνο στο 6932243406 λέγοντας πως είστε μαθητές του Μικρού Πολυτεχνείου.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ