Κοσμήματα από δέρμα

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Pocket Seminar για το Δέρμα.

Τα δερμάτινα κοσμήματα φέτος, σύμφωνα με την διεθνή τάση, έχουν την τιμητική τους. Εννοείται αποτελούν πάντα πολύ ξεχωριστά αξεσουάρ στην συνολική μας αισθητική επιλογή και φυσικά πολύτιμα δώρα για ένα άνθρωπο που αγαπάει να αναεώνει το στυλ του.

Στα πλαίσια του εργαστηρίου κατασκευής κοσμήματος και αξεσουάρ με την Χάγια Κοέν, ένας ιδιαίτερος κύκλος με θέμα την επεξεργασία αυτού του ενδιαφέροντος υλικού, του δέρματος, θα πραγματοποιηθεί από 2/2/2012.

Η Χάγια Κοέν τονίζει για το Pocket Seminar για το Δέρμα :

«Κάθε φορά ξεκινάμε από ένα επίπεδο κομμάτι δέρματος, το οποίο κόβουμε, επεξεργαζόμαστε, διακοσμούμε και του δίνουμε μορφή και σχήμα, ώστε να γίνει ένα μοναδικό βραχιόλι ή ένα ιδιαίτερο ζευγάρι από σκουλαρίκια.

Στις τέσσερις λοιπόν αυτές συναντήσεις θα κατασκευάσουμε παρέα με δέρμα βραχιόλι, κολιέ, σκουλαρίκια, θήκη για καπνό, δαχτυλίδι, καρφίτσα, που θα κλέψουν την παράσταση!!!

Σας περιμένω με όρεξη και με τις αγαπημένες σας μουσικές που κάνουν το μάθημα ψυχαγωγία και μύηση σε μια εφαρμοσμένη τέχνη που το Fan Club της συνεχώς μεγαλώνει στην Ελλάδα!

Διάρκεια σεμιναρίου : 4 συναντήσεις

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής : Πέμπτη 17:30 – 19:00

Έναρξη : Πέμπτη 2/2/2012

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους αγαπούν την τέχνη των χειροποίητων κοσμημάτων, αρχάριους ή προχωρημένους.

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.