Εργαστήριο Συγγραφής Λογοτεχνικού Έργου & Ποιητικού Project

Σεμινάρια Συγγραφής στην Αθήνα

To Εργαστήριο Συγγραφής Λογοτεχνικού Έργου οδηγεί τους συμμετέχοντες του στην συγγραφή και τη σύνταξη ολοκληρωμένου Λογοτεχνικού Έργου (νουβέλα, συλλογή διηγημάτων, παραμύθια, ποιητική συλλογή, θεατρικό έργο κτλ) καθώς και στην επιμέλεια.

Εισηγητής: Χριστίνα Οικονομίδου

Πρόγραμμα: Τα Projects διακρίνονται σε Έργα Μικρής & Μεγάλης Φόρμας και ανά 15θήμερο θα εξετάζονται εναλλάξ. Τα μαθήματα με αυτό το σχεδιασμό θα χωρίσουν τους συμμετέχοντες σε 2 τμήματα που θα λειτουργούν έκαστο κάθε δεύτερη Πέμπτη, ώρες: 20:30 – 23:30
Διάρκεια: 8 μαθήματα ανά τμήμα συνολικής διάρκειας 24 ωρών
Έναρξη: Πέμπτη Α΄τμήμα 28 Σεπτεμβρίου & Β’ τμήμα Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Παρουσίαση: Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017, πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, Θησείο, ώρες 18:30-19:30

Λίγα Λόγια για το Εργαστήριο Συγγραφής Λογοτεχνικού Έργου

Στον κύκλο αυτό εργαστηρίων Δημιουργικής Γραφής μπορούν να ενταχθούν όσοι έχουν το αίτημα ολοκλήρωσης μιας λογοτεχνικής παραγωγής / βιβλίου, είτε πρόκειται για μυθιστόρημα ή νουβέλα, είτε για μια σειρά διηγημάτων, παραμυθιών ή μονόπρακτων, είτε για ένα ενιαίο θεατρικό έργο, ακόμη και για μια ποιητική συλλογή.

Σαφώς κρίνεται σκόπιμο οι υποψήφιοι να έχουν περάσει από εργαστήρια δημιουργικής γραφής για αρχαρίους ή – αν όχι – να τους διακρίνει η ωριμότητα μιας ανάλογης απόφασης που απαιτεί να δεσμευτούν -κυρίως απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό- για την ολοκλήρωση ενός έργου, αλλά και να έχουν στην «παρακαταθήκη» τους κάτι περισσότερο από ημερολογιακές σημειώσεις. Παράλληλα το να γνωρίζουν τις βασικές αρχές μυθοπλασίας και δραματουργίας θα βοηθούσε στην επίτευξη του στόχου τους, μολονότι, στην πορεία του εργαστηρίου δίνονται οι απαραίτητες κατευθύνσεις, σχετική βιβλιογραφία, ειδικές ασκήσεις και κάθε σχετική βοήθεια από τη συντονίστρια.

Οι συμμετέχοντες θα διακριθούν ανά τμήμα με κριτήριο το είδος του PROJECT που θα υποστηρίξουν αλλά και σύμφωνα με τις ισορροπίες που η συντονίστρια εντοπίζει ως λειτουργικές για κάθε υπο-ομάδα.

Η επιλογή των νέων συμμετεχόντων γίνεται μετά από προσωπική συνέντευξη.

 


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επιφέρει έκτπωση 50% στο Κόστος Εγγραφής.
Εγγραφή ενός ενδιαφερομένου σε 2 εργαστήρια, επιφέρει έκπτωση 100% στο Κόστος Εγγραφής και τιμή μέλους στο ένα Εργαστήρι.
Ειδικές τιμές για ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ (τιμή μέλους).
Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής.
Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλετε κανονικά.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL