Μικρό Μουσικό Σχολείο: Στιχουργική & Μελοποίηση

Σεμινάρια Στιχουργικής, Μελοποίησης

 

Εισηγητές: NIKΟΣ ΑΝΤΥΠΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ

Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη για 16 τρίωρα μαθήματα
Διάρκεια: Νοέμβριος 2017 – Μάρτιος 2018, ώρες 20:30 – 23:30 (48 ώρες)
Έναρξη: 1η Νοεμβρίου 2017

Συντονισμός: Φωτεινή Λαμπρίδη – Θράσος Καμινάκης

1η Παρουσίαση του Μ.Μ.Σ. από τους συντονιστές την Δευτέρα 18/9/2017, ώρα 21:00

Λίγα λόγια για το Μικρό Μουσικό Σχολείο

Τομέας: ΣΤΙΧΟΥΡΓΙΚΗ & ΜΕΛΟΠΟΙΗΣΗ (Κύκλος Προχωρημένων)

Νέος Κύκλος Σπουδών με το Μουσικό Τρίπτυχο: ΑΝΤΥΠΑΣ – ΖΟΥΔΙΑΡΗΣ – ΘΗΒΑΙΟΣ στο Μικρό Πολυτεχνείο

Κάθε Τετάρτη για 16 συναντήσεις, από 20:30 – 23:30

Έναρξη: Τετάρτη 01/11/2017

Τα Μικρό Πολυτεχνείο με χαρά ανακοινώνει τη συνεργασία του με τρεις σημαντικούς ανθρώπους από τον χώρο της σύνθεσης και της τραγουδοποιίας. Ο συνθέτης Νίκος Αντύπας, και οι τραγουδοποιοί Νίκος Ζούδιαρης και Χρήστος Θηβαίος θα συμμετέχουν στο νέο επιμορφωτικό εργαστήρι με τη συμβολή του Θράσου Καμινάκη και της Φωτεινής Λαμπρίδη.

Δώδεκα συνολικά συναντήσεις (και τρία εισαγωγικά μαθήματα πριν συναντηθούν οι μαθητές με κάθε έναν από τους τρεις εισηγητές που θα διαδεχτούν ο ένας τον άλλον στην εξέλιξη του σεμιναρίου και μία Συνάντηση Απολογισμού του Σεμιναρίου) που χωρίζονται σε τρεις ενότητες 4 πρότυπων μαθημάτων και αντίστοιχων θεματικών ενοτήτων που συνδέονται εξειδικευμένα με την εκπαιδευτική γραμμή του κάθε εισηγητή.

Η κάθε ενότητα θα συντονίζεται με εισηγητή κάθε έναν από τους τρεις παραπάνω δημιουργούς ενώ οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν το έργο τους, να διερευνήσουν τη σχέση τους στη σύνθεση και τον στίχο με τον καθένα από τους τρεις  και τέλος να μοιραστούν μαζί τους τα στιχουργήματα και τις μελωδίες που θα προκύψουν από το σεμινάριο.

Προϋποθέσεις Συμμετοχής και Πρόκριση: Το σεμινάριο απευθύνεται σε νέους στιχουργούς και τραγουδοποιούς. Εάν είστε νέοι στο Μικρό Πολυτεχνείο για να συμμετέχετε πρέπει να συναντηθείτε σε προσωπικό interview με έναν τουλάχιστον τους δύο συντονιστές για να προκριθείτε, παρουσιάζοντας ντοσιέ με έμμετρο υλικό σας.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επιφέρει έκτπωση 50% στο Κόστος Εγγραφής.
Εγγραφή ενός ενδιαφερομένου σε 2 εργαστήρια, επιφέρει έκπτωση 100% στο Κόστος Εγγραφής και τιμή μέλους στο ένα Εργαστήρι.
Ειδικές τιμές για ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ (τιμή μέλους).
Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής.
Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλετε κανονικά.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL