
Τρία σεμινάρια τέχνης στο Μικρό Πολυτεχνείο ενώσαν τις δυνάμεις τους και φέρνουν στο φως μετά από ομαδική δουλειά το έργο «Σάββατο βράδυ – Κυριακή πρωί», εμπνευσμένο από το βρετανικό free cinema και σαν φόρο τιμής στον σκηνοθέτη Κάρελ Ράϊς.
16 – 17 – 18 – 24 – 25 ΜΑΪΟΥ 2011, ώρα 21:30
POCKET THEATRE IN [email protected]Χώρος Τέχνης Ασωμάτων
Αγίων Ασωμάτων 6 – ΘΗΣΕΙΟ
Κρατήσεις : 2103243306
Η διάρκεια της παράστασης είναι 110΄
Γενική είσοδος: 10€
8 νέοι συγγραφείς υπό την καθοδήγηση του Θράσου Καμινάκη στα σεμινάρια της Δημιουργικής Γραφής για το Θέατρο, 16 μαθητευόμενοι ηθοποιοί στα σεμινάρια υποκριτικής του Δημήτρη Κανέλλου και 12 εκκολαπτόμενοι σκηνογράφοι από τα εργαστήρια Σκηνογραφίας – Ενδυματολογίας της Κατερίνας Χριστίνας Μανωλάκου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν στο νεοσύστατο POCKET THEATRE IN ATHENS τέσσερα μονόπρακτα με φαρσικό αλλά και δραματικό χαρακτήρα.
Η σκηνοθεσία είναι του Δημήτρη Κανέλλου, τους φωτισμούς ανέλαβε η Αλίκη Peterson και τη μουσική επιμέλεια ο Βασίλης Μαντάς.
Το έργο αφορά τους αστικούς μύθους που κλείνουν καθημερινά πίσω τους οι πόρτες των σπιτιών και των χώρων ψυχαγωγίας της Ευρώπης. Παράλληλα καυτηριάζει το ρόλο της θρησκείας και σχολιάζει σατιρικά τη έλλειψη ερωτικού συντρόφου και το πρόβλημα επικοινωνίας στις σχέσεις του σήμερα.
«ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ – ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ»
ΔΙΑΝΟΜΗ
Α’ μέρος : SATURDAY NIGHT
1 MOTHER AT HOME
Λουκρησία Άννα Καρακατσάνη
Ρίτα Τζοάννα Γαϊτάνου
Τονυ Φίλιππος Μακροδημήτρης
2 DRINKING IN A BAR
Χένρυ Πάνος Κτωρίδης
Πένυ Μάνια Παναγοπούλου
Μπέρτα Γιώτα Ψάλτη
Σερβιτόρα Έλενα Υφαντή
Β’ μέρος : SUNDAY MORNING
3. ΤΟΧΥ ΜΟRNING
Eπίτροπος Κλάρενς Αλέξανδρος Ζάχος
Νόρα Ιωάννα Κυριακίδου
Έθελ Έλενα Υφαντή
Λόττυ Σοφία Μανταφούνη
Μάριον Γιώτα Ψάλτη
Toxy Morning, μια ζητιάνα Άννα Καρακατσάνη
4. SINGLES AT THE PARK
Μπέττυ Κατερίνα Καμπάση
Doggie Vanessa Maria Wenzel
Κλωντια Χριστίνα Σπυροπούλου
Ελάι Άρης Γκρέτσος
Άντυ Άρης Αλιμπουντάνης