Σεμινάριο Ραδιοφώνου

Σεμινάριο Ραδιοφωνικού παραγωγού

Το Εργαστήριο Παραγωγής Μουσικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής, και το Pocket Radio Station του Μικρού Πολυτεχνείου σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Ραδιοφώνου.
Εισηγητής: Γιώργος Φλωράκης

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, ώρα: 21:00 – 23:30
Διάρκεια: 12 μαθήματα συνολικής διάρκειας 30 ωρών

Έναρξη: Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Ανοιχτό Μάθημα: Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ώρα 21:00

Λίγα λόγια για το σεμινάριο Σεμινάριο Ραδιοφώνου

Ίσως έχει έρθει ο καιρός να παρουσιάσετε τη μουσική που αγαπάτε σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Ίσως είναι η στιγμή να πλησιάσετε ανθρώπους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ίσως να μπορέσετε τώρα να κάνετε αυτό το τόσο αγαπημένο σας hobby, ένα αρκετά προσοδοφόρο επάγγελμα.

Το Σεμινάριο Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Πολυτεχνείο του Θησείου έχει ως βασικό του στόχο να σας βοηθήσει να παράγετε το δικό σας επαγγελματικό demo ραδιοφωνικής εκπομπής ωριαίας διάρκειας, με το οποίο θα μπορέσετε να χτυπήσετε την πόρτα του αγαπημένου σας σταθμού και –γιατί όχι;- να εργαστείτε σ’ αυτόν.

Το τρίμηνης διάρκειας εργαστήρι ασχολείται με τα εξής επιμέρους ζητήματα:

Το playlist. Η διαδικασία με την οποία επιλέγουμε τη μουσική που θα μεταδώσουμε σε κάθε εκπομπή μας. Τεχνικές διαφορετικών προσεγγίσεων. Ασκήσεις.
Ο λόγος. Τι θα επιλέξουμε να πούμε στον αέρα, πώς θα βρούμε τις πληροφορίες μας, πώς θα συντάξουμε το προφορικό μας κείμενο. Τεχνικές. Ασκήσεις.
Η φωνή. Χρωματισμός φωνής, και απόδοση μπροστά στο μικρόφωνο. Ασκήσεις.
Αν θέλετε λοιπόν, να μοιραστείτε τη μουσική που αγαπάτε, να μιλήσετε σε όλους γι’ αυτήν, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που σας μοιάζουν ή να εργαστείτε επαγγελματικά στο χώρο του Ραδιοφώνου, το Μικρό Πολυτεχνείο σάς δίνει αυτή τη δυνατότητα με το Εργαστήρι παραγωγής Μουσικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής. Μάλιστα δίνει τη δυνατότητα Πρακτικής Εξάσκησης με Εκπομπές για τους συμμετέχοντες στο POCKET RADIO του ΜΠ.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL