Σεμινάριο Ραδιοφώνου

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Το Εργαστήριο Παραγωγής Μουσικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής, και το Pocket Radio Station του Μικρού Πολυτεχνείου σας προσκαλούν στο Σεμινάριο Ραδιοφώνου.
Εισηγητής: Γιώργος Φλωράκης

Δυνατότητα Ένταξης: Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Πρόγραμμα: κάθε Τρίτη, 18:30 με 21:00 για 10 συναντήσεις

Λίγα λόγια για το σεμινάριο Σεμινάριο Ραδιοφώνου

Ίσως έχει έρθει ο καιρός να παρουσιάσετε τη μουσική που αγαπάτε σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Ίσως είναι η στιγμή να πλησιάσετε ανθρώπους που αγαπούν τα ίδια πράγματα με εσάς και να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ίσως να μπορέσετε τώρα να κάνετε αυτό το τόσο αγαπημένο σας hobby, ένα αρκετά προσοδοφόρο επάγγελμα.

Το Σεμινάριο Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στο Μικρό Πολυτεχνείο του Θησείου έχει ως βασικό του στόχο να σας βοηθήσει να παράγετε το δικό σας επαγγελματικό demo ραδιοφωνικής εκπομπής ωριαίας διάρκειας, με το οποίο θα μπορέσετε να χτυπήσετε την πόρτα του αγαπημένου σας σταθμού και –γιατί όχι;- να εργαστείτε σ’ αυτόν.

Το τρίμηνης διάρκειας εργαστήρι ασχολείται με τα εξής επιμέρους ζητήματα:

Το playlist. Η διαδικασία με την οποία επιλέγουμε τη μουσική που θα μεταδώσουμε σε κάθε εκπομπή μας. Τεχνικές διαφορετικών προσεγγίσεων. Ασκήσεις.

Ο λόγος. Τι θα επιλέξουμε να πούμε στον αέρα, πώς θα βρούμε τις πληροφορίες μας, πώς θα συντάξουμε το προφορικό μας κείμενο. Τεχνικές. Ασκήσεις.

Η φωνή. Χρωματισμός φωνής, και απόδοση μπροστά στο μικρόφωνο. Ορθοφωνία. Ασκήσεις.

Αν θέλετε λοιπόν, να μοιραστείτε τη μουσική που αγαπάτε, να μιλήσετε σε όλους γι’ αυτήν, να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που σας μοιάζουν ή να εργαστείτε επαγγελματικά στο χώρο του Ραδιοφώνου, το Μικρό Πολυτεχνείο σάς δίνει αυτή τη δυνατότητα με το Εργαστήρι παραγωγής Μουσικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής.

Μάλιστα δίνει τη δυνατότητα Πρακτικής Εξάσκησης με σειρά 12 δικών σας εκπομπών στο ιντερνετικό POCKET RADIO του Μικρού Πολυτεχνείου.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ