Θερινό σχολείο στίχου Μέρος Β

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Θερινό σχολείο στίχου Μέρος Β: “Έξω οι στίχοι απ τα συρτάρια σας”. Φέρτε τον καλύτερο σας στίχο να τον κάνουμε τραγούδι. Τριήμερο εργαστήριο Masterclass Στιχουργικής στην Σαρωνίδα, 16-17-18 Σεπτεμβρίου 2016

Θερινό Σχολείο Στίχου: από Παρασκευή 16 έως και Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.
Masterclass Στιχουργικής Επιμέλειας για Μελοποίηση.
“Έξω οι Στίχοι απ τα Συρτάρια σας”

Από το 2007 έως σήμερα, μια ολόκληρη δεκαετία το ΜΠ ασχολείται σοβαρά με την εκπαίδευση, επιμόρφωση και προπόνηση νέων γραφιάδων που ασχολούνται με τον έμμετρο λόγο και γράφουν στίχους που εύχονται να γίνουν τραγούδια. Με εισηγητές – δασκάλους όπως: η Δήμητρα Γαλάνη, η Λίνα Νικολακοπούλου, ο Γιώργος Ανδρέου, ο Νίκος Ξυδάκης, η Φωτεινή Λαμπρίδη, ο Κώστας Φασουλάς και άλλοι, το ΜΠ έφερε στο φως πάνω από 100 νέους στιχουργούς μέσα σε αυτή την δεκαετία.

Οι μουσικοί του Μικρού Πολυτεχνείου με φόντο την ολόφρεσκη έκδοση του νέου CD “Νέοι Στιχουργοί στο Φως” (σε συνεργασία πάντα με τη Δισκογραφική Εταιρεία Μικρός Ήρως που το εξέδωσε) και με την καθοδήγηση του Δασκάλου και Οικοδεσπότη Θράσου Καμινάκη αναλαμβάνουν την επιμέλεια και μελοποίηση του καλύτερου σας στίχου

Απόλυτα επιτυχμένο κρίθηκε το πρώτο μέρος του Εργαστηρίου. Περισσότερα από 20 στιχουργήματα ολοκληρώθηκαν και πήραν τον δρόμο προς την μελοποίηση – κάποια από αυτά μάλιστα θα παρουσιάστουν τις ημέρες διεξαγωγής του δεύτερου μέρους.

Η αίτηση συμμετοχής γίνεται με αποστολή των στίχων σας που θέλετε να “πειραχτούν” (maximum 3 στιχουργήματα) στο [email protected] με τίτλο “Θερινό Σχολείο Στίχου Μέρος Β” έως και 12/9 και βάσει διαθεσιμότητας θέσεων.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν; Όλοι, φτάνει να γράφουν στίχους που θεωρούν πως μπορούν να γίνουν τραγούδια, ανεξάρτητα από την όποια διαδρομή τους στο χώρο ως τώρα ή αν είναι η πρώτη φορά που έρχονται σε επαφή με ανάλογο workshop.

To Πρόγραμμα για το Θερινό σχολείο στίχου Μέρος Β:

ΘΕΡΙΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΙΧΟΥ:
Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 22:00
Σάββατο από τις 17:00 ως τις 20:00
Κυριακή από τις 15:00 ως τις 18:00

POCKET MASTERCLASS ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ:
Παρασκευή 17:00 – 18:30
Σάββατο 11:30 – 13:30
Κυριακή 11:30 – 13:30

Αυστηρά περιορισμένες θέσεις.
Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας – Παρέχεται δυνατότητα διαμονής σε ξενώνα του Summerschool.
Εορταστική Τιμή Έκπληξη (λόγω έκδοσης του CD): μόνο 75€.

Το σεμινάριο αφιερώνεται στην μνήμη της Χριστίνας Μασούρα.

Περισσότερες Πληροφορίες: 2103252998 (καθημερινά 9 – 11πμ)
(Διατίθενται Υποτροφίες κατόπιν Αιτήσεως στο 6937100641)
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ