Φωνητική & Ερμηνεία για το Τραγούδι

Σεμινάριο Φωνητική και Ερμηνεία για Τραγούδι στο Μικρό Πολυτεχνείο
Σεμινάριο Φωνητική και Ερμηνεία για Τραγούδι στο Μικρό Πολυτεχνείο

Το σεμινάριο Φωνητική & Ερμηνεία για το Τραγούδι αφορά αρχάριους ή έμπειρους λάτρεις του τραγουδιού. Αναγνώριση του ήχου μας και του ψυχισμού μας, εκγύμναση και αναπνοή, ύφος και είδος, ταύτιση και ερμηνεία, έκφραση αλλά και θεραπεία.

Εισηγήτρια: Ελισσάβετ Καρατζόλη

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, ώρα 20.00 – 23.30
Διάρκεια: 32 συναντήσεις συνολικής διάρκειας 112 ωρών
Έναρξη: Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016
Ολοκλήρωση: Συναυλία Νέων Ερμηνευτών Ιούνιος 2017


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΕΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Εργαστήριο: Φωνητική & Ερμηνεία για το Τραγούδι

Η φωνή είναι ο ήχος της ψυχής. Διαμορφώνεται και καθορίζεται μέσα από τα προσωπικά βιώματα του καθενός, τα επαληθεύει και μας προκαλεί να τα αναγνωρίσουμε, και μαζί με αυτά και τον εαυτό μας. Η φωνητική τέχνη αποσκοπεί πρωτίστως στην βαθιά θεραπευτική ιδιότητα του τραγουδιού.

Περιλαμβάνει: Ειδικές ασκήσεις για την εκγύμναση και διεύρυνση της έκτασης της φωνής. Εκγύμναση του διαφράγματος. Εκμάθηση της σωστής αναπνοής. Ανακάλυψη προσωπικού, φυσικού ατομικού ήχο. Εμβάθύνση στον Λόγο (απαγγελία, μετάφραση, ερμηνεία). Πρόβα και τραγούδι a Capella. Προσέγγιση και χρήση της φωνής καθαρά ως μουσικό όργανο. Αυτοσχεδιασμοί και ανάλυση των μουσικών ειδών: Jazz, Rock, έντεχνο, και κλασικό τραγούδι. Ερμηνεία και έκθεση σε κοινόΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


Ταυτόχρονη Εγγραφή 2 φίλων στα επιμορφωτικά εργαστήρια του ΜΠ επιφέρει έκτπωση 50% στο Κόστος Εγγραφής.
Εγγραφή ενός ενδιαφερομένου σε 2 εργαστήρια, επιφέρει έκπτωση 100% στο Κόστος Εγγραφής και τιμή μέλους στο ένα Εργαστήρι.
Ειδικές τιμές για ανέργους ΟΑΕΔ & ΑΜΕΑ (τιμή μέλους).
Κράτηση γίνεται μόνο με κατάθεση προκαταβολής.
Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την έναρξη του σεμιναρίου και εφόσον δεν ευθύνεται ο οργανισμός ή ο εισηγητής η αποπληρωμή του σεμιναρίου καταβάλετε κανονικά.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ (επιλέξτε):

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣΠΡΟΤΙΜΩ EMAIL