Τομέας Φωνητική Τέχνη: ΦΩΝΗ, ήχος εκ σώματος

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Από πού πηγάζει η φωνή μας; Πώς την ακούμε; ποιοι παράγοντες την επηρεάζουν; Πώς να βρω τη φωνή μου; Ταχύρρυθμος Κύκλος για όσους θέλουν να γνωρίσουν τις δυνατότητες ενός Web Vocal Studio και να εξασκηθούν με απλούς τρόπους πάνω στο φωνητικό τους εργαλείο.

Εισηγήτρια: Κατερίνα Παλαιοθόδωρου

Έναρξη: Από τη νέα σαιζόν Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2022

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Ποιες είναι οι προκαταλήψεις και οι πεποιθήσεις που μας κρατάνε πίσω κρυμμένους; Γιατί δυσκολευόμαστε; Γιατί φοβόμαστε την έκθεση του εαυτού μας (δηλαδή της δικής μας φωνής) σε κοινό; Πώς και γιατί την τοποθετούμε σε «λάθος» μέρη και μας δυσκολεύει; βραχνιάζει; Πνίγεται; Ή νοιώθουμε πως δεν ανασαίνουμε επαρκώς; Τι συμβαίνει λοιπόν;

Φωνή για τον απλό καθημερινό λόγο; για τη δουλειά μας; για την αυτοπεποίθηση μας; για το τραγούδι; για το θέατρο; για διδασκαλία;

Ποια η απάντηση σε κάθε ερώτηση και ποια η δυσκολία που ζει κρυμμένη μέσα σε όλες αυτές τις απαντήσεις;

Ας δουλέψουμε, ας κατανοήσουμε και ας αλλάξουμε αυτά που δε μας αρέσουν! Ας ελευθερώσουμε τη φωνή μας και την ψυχολογία μας !

Ώρα για να συνεργαστούμε μέσα σε αυτή την πρώτη μικρή ενότητα των τεσσάρων μαθημάτων της Φωνητικής Τέχνης, για τη φωνή, την ψυχή και το νου μας στα εαρινά τμήματα του Μικρού Πολυτεχνείου.

Κατερίνα Παλαιοθόδωρου
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ