Τραγουδοποϊία Αρχαρίων

Τραγουδοποιϊα
Τραγουδοποιϊα

Τραγουδοποϊία Αρχαρίων. Ένα Σταυροδρόμι Συνάντησης Νέων Δημιουργών: Στιχουργών & Συνθετών. Με θέμα την δημιουργική διαδικασία σύνθεσης τραγουδιών, ένα σεμινάριο συνάντησης νέων δημιουργών που θέλει να οδηγήσει στην γέννηση νέων καλών ολοκληρωμένων τραγουδιών, που έχουν κάθε λόγο να βρουν το δρόμο τους προς την ηχογράφηση και τη δημοσίευση.

Εισηγητής: Γιώργος Ανδρέου
Πρόγραμμα: Κάθε Τετάρτη, ώρα: 21:00 – 23:00
Διάρκεια: 10 μαθήματα συνολικής διάρκειας 20 ωρών.
Έναρξη: Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απατείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 9/11, ΩΡΑ 21:00
ΣΤΟ LOFT ΙΕΡΑΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Σεμινάριο: Τραγουδοποϊία Αρχαρίων.

Με εναρκτήρια συνάντηση την Τετάρτη, 16/11 και για 10 συνολικά συναντήσεις ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό εργαστήριο ξεκινάει με στόχο να αποτελέσει τουλάχιστον το πεδίο μιας ουσιαστικής συνάντησης νέων δημιουργών και φυσικά το φυτώριο νέων καλών ελληνικών τραγουδιών.

Με φόντο την πρόσφατη παραγωγή CD του Μικρού Πολυτεχνείου με τίτλο «Νέοι Στιχουργοί στο Φως» (σε συνεργασία με την δισκογραφική Μικρός Ήρως) ο Γιώργος Ανδρέου και το Μικρό Πολυτεχνείο καλούν νέους επίδοξους συνθέτες και δημιουργούς σε ένα σεμινάριο προπομπό της επόμενης μουσικής παραγωγής.

Βασικές αρχές και προσεγγίσεις στο επάγγελμα του τραγουδοποιού από την Αρχαία Ελλάδα ως τις μέρες μας.

Πρακτική και Θεωρία με θέμα το Ύφος και Είδος, τη Σύνθεση κατά παραγγελία, την Στιχουργική επέμβαση (Συγγραφή Στίχων πάνω σε δοσμένη μελωδία), την χημεία ανάμεσα σε Στιχουργό και Συνθέτη.

Σκοπός οι συμμετέχοντες να “αναμετρηθούν” έμπρακτα με τον Δημιουργό που κρύβουν μέσα τους και να συναντηθούν αποτελεσματικά με τον Δημιουργό που θα τους εμπνεύσει μέσα στο ίδιο το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

Το εργαστήριο “Εισαγωγή στην Μελοποίηση & Τραγουδοποϊία” θα οδηγήσει τους συμετέχοντες στο δεύτερο κύκλο: Masterclass Μελοποίησης & Τραγουδοποϊίας όπου και θα προβούν στη δημιουργία προσωπικών μουσικών έργων προς δημοσίευση.


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος είναι εντελώς δωρεάν και δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.


ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ

ΟΝΟΜΑ(*)

ΕΠΩΝΥΜΟ(*)

EMAIL(*)

ΤΗΛ.(*)

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΕΝΑ ΕΩΣ 3 ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ:

ΣΧΟΛΙΑ - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ