Αυτοτελές Σεμινάριο Αριθμολογίας

Αριθμολογία

Πρόγραμμα:
ΑΘΗΝΑ: Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 – ώρες 16:00 – 19:00 

ΒΟΛΟΣ (Αναμένεται εντός Ιανουαρίου)

Εισηγητής: Θράσος Καμινάκης 

ΘΕΜΑΤΑ: Τα Καρμικά Τετράγωνα, Οι προοπτικές μιας Χρονιάς 4 (2020), Το γεναιόδωρο 4 και σε τι μεταμορφώνει κάθε αριθμό από τους 9 φέτος.

ΟΙ 9 ΑΡΙΘΜΟΙ & Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ: ένα εργαστήριο για να μυηθούμε στην Πυθαγόρεια σκέψη για τους 9 Αριθμούς και την σημασία τους ως γεννέθλιες συνιστώσες της ζωής μας. Θα μάθουμε πολλά για μας, για τους καθημερινούς μας ρόλους και για το «Παραμύθι» της Τυχερής μας Ώρας όπως ο Πυθαγόρας το κληροδότησε στους μεταγενέστερους. Μην ξεχνάτε πως σε μια τυχερή στιγμή οφείλουμε την ύπαρξή μας.

Ένα έκτακτο μάθημα σε μια πολύ κατάλληλη ημερομηνία για να εντοπιστούν για τον καθένα μας οι Κρισιμότητες που πρέπει να προσέξουμε και οι συνδυασμοί σε ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις που μέσα στο 2020 μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο για μια ολόκληρη τριετία.

3, 6 & 9 ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ 2020 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,

2, 5, 7 ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & ΝΕΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

1, 4, 8 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ…

Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες…

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ 6937100641
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. Η Εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν συνεπάγεται καμία υποχρέωση. Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ