Αριθμολογία a Weekend On Line

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Αριθμολογία a Weekend On Line

Εισηγητής: Θράσος Καμινάκης 

Έναρξη: Αναμένεται
Πρόγραμμα: Αναμένεται

Διάρκεια: Αναμένεται

Αξία Σεμιναρίου: Αναμένεται

ΘΕΜΑΤΑ: Τα Καρμικά Τετράγωνα, Οι προοπτικές μιας Χρονιάς 4 (2020), Το Απρόβλεπτο 4 και σε τι μεταμορφώνει κάθε αριθμό από τους 9 φέτος.

ΟΙ 9 ΑΡΙΘΜΟΙ & Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ: ένα εργαστήριο για να μυηθούμε στην Πυθαγόρεια σκέψη για τους 9 Αριθμούς και την σημασία τους ως γενέθλιες συνιστώσες της ζωής μας. Θα μάθουμε πολλά για μας, για τους καθημερινούς μας ρόλους και για το «Παραμύθι» της Τυχερής μας Ώρας όπως ο Πυθαγόρας το κληροδότησε στους μεταγενέστερους. Μην ξεχνάτε πως σε μια τυχερή στιγμή οφείλουμε την ύπαρξή μας.

Στο μάθημα αυτό θα αναλυθούν οι συνδυασμοί σε ερωτικές, οικογενειακές και επαγγελματικές σχέσεις που μέσα στο 2020 μπορεί να παίξουν κομβικό ρόλο για μια ολόκληρη τριετία.

3, 6 & 9 ΒΑΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2020 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ,

2, 5, 7 ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ & ΝΕΩΝ ΕΡΩΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

1, 4, 8 ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΙΣΕΙ ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΑΣΤΕΡΙ…

Για πρώτη φορά το σεμινάριο διοργανώνεται αποκλειστικά για το διαδίκτυο για κάθε φίλο και φίλη που έχουν την δέσμευση της απομακρυσμένης επικοινωνίας. Ωστόσο ο Διαδικτυακός Τόπος που πραγματοποιείται το σεμινάριο είναι υπερ-σύγχρονος με πολλές παροχές στους συμμετέχοντες. Οι θέσεις είναι πολύ περιορισμένες γι’ αυτό τον λόγο ενημερωθείτε έγκαιρα και κρατήστε θέση στα 6937100641 – 2103252998
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ