Δημιουργική Γραφή: Μυθιστόρημα και Μεγάλη Φόρμα

Σεμινάρια Τέχνης στην Αθήνα

Δημιουργική Γραφή: Μυθιστόρημα και Μεγάλη Φόρμα. Πρακτικό Εργαστήριο γραφής για το μυθιστόρημα και την μεγάλη φόρμα. Συμμετοχή με ατομικό Project

Εισηγητής: Φώτης Βλαστός

Πρόγραμμα: Κάθε Δευτέρα, ώρα: 20:00 – 23:00.
Διάρκεια: 10 μαθήματα συνολικής διάρκειας 25 ωρών.
Έναρξη: Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Διαθεσιμότητα Θέσεων: Το τμήμα είναι πλήρες


Για κάθε ένα από τα εργαστήρια ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος και απαιτείται έγκαιρη κράτηση (210.3252998). Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για την καλύτερη ενημέρωση σας επισκεφτείτε μας σε ημέρα που παρουσιάζεται το εργαστήριο που σας ενδιαφέρει. 

ΕΝΑΡΞΗ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΡΙΤΗ 22/11 ΩΡΑ 18:00
ΣΤΟ LOFT ΙΕΡΑΣ ΟΔΟΥ

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΟ 2103252998

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΝ & ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

*Εγγραφή σε ημέρα παρουσίασης επιφέρει έκπτωση 50% στο Κόστος Εγγραφής

Λίγα λόγια για το Σεμινάριο Δημιουργική Γραφή: Μυθιστόρημα και Μεγάλη Φόρμα

Το σεμινάριο Ψηλαφά τη λεπτή ζώνη ανάμεσα στο βιογραφικό γράψιμο και στην απαλλαγμένη από τη βιογραφία αφήγηση. Δανείζεται έναν οικείο χρόνο (τον 20ο αιώνα) κι έναν οικείο χώρο (τον πλανήτη γη) και οργανώνει ταξίδια εκεί που μόνο η αφήγηση μπορεί να φτάσει.

Βοηθά ώστε η ατομική συγγραφική περιπέτεια να διατηρεί πάντοτε ένα επιλεγμένο «αναγνωστικό κοινό» αναφοράς, ώστε να μη χάνει το στόχο της που είναι η αναγνωσιμότητα.

Διατηρεί την δημιουργική διάθεση σε όλο το μήκος της συγγραφικής προσπάθειας, μέσα από τη συνεχή, ζωντανή και διαδικτυακή ανάδραση μεταξύ του εισηγητή και των μαθητών-αφηγητών.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής του Φώτη Βλαστού θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες στην ολοκλήρωση ενός συγγραφικού έργου. Απευθύνεται σε πρωτόπειρους ή και έμπειρους συγγραφείς που διαθέτουν ήδη κάποιο (ημιτελές) λογοτεχνικό υλικό, πάνω στο οποίο θα εργαστούν και συνεργαστούν. Το εργαστήριο στοχεύει σε ψηφιακή έκδοση.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Εκδηλώνοντας από νωρίς το ενδιαφέρον σας έχετε προτεραιότητα στην κράτηση θέσης. To κάθε ένα από τα εργαστήρια έχει το δικό του κόστος. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Απαιτείται έγκαιρη προκράτηση. Τηρείται σειρά προτεραιότητας.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ